Speeltuin

Op deze pagina posten we onze laatste experimenten, mogelijk dienen deze als een begin voor een nieuw project.

 

Dit is een 3D viewer, sleep met de linker muisknop om het model heen, gebruik het scroll wiel voor het in en uit zoomen en rechter muisknop on te pannen.

 

Het is leuk spelen met Marvelous-Designer3. Hoewel ik de oudere versie2 niet echt gekend heb -dus ik spreek van horen zeggen- schijnt het dat een hoop functionaliteit is verwijdert uit het programma, een hoop is ook verplaats.
Los daarvan is in de kort tijd dat ik er nu mee werk me wel duidelijk geworden dat het hier om robuuste software gaat. Er is zeker over nagedacht en tot nu toe behoorlijk stabiel; alleen in de “Beta” fase waren er regelmatig crashes, maar die zijn tot nu toe met de release versie achterwege gebleven. Blijft over een programma om schik mee te hebben en hopelijk in de toekomst een programma waar ik plaatjes mee maak om je vingers bij af te likken.

BlouseSceneBlouse_DetailBlouse_Back

Klik op de afbeeldingen om te vergroten.

 

“Kurulumun” is een op Python gebaseerde Cinema 4D plug-in die gebogen en gekrulde “splines” genereren. RenderTom.com is zo aardig om deze plug-in kosteloos aan te bieden voor diegene die interesse heeft. Voor de render ┬ázijn er gewoon een aantal basis C4D materialen gebruikt. Het bewegende en pulserende light zijn in een Mograph cloner en worden aangedreven door “” Xspresso.

Comments are closed.

Scroll to top